Nr. 15129457

Eladva
Citroen - Lomax 224 2CV6 Special - 1983
Végső licit
€ 12,500
331 héttel ezelőtt

Citroen - Lomax 224 2CV6 Special - 1983

Mint Lomax 224 2CV SPECIAL from 1983 with only 20926 km. The car is fully documented and was only used for short trips on the circuit of Zandvoort and driven by true enthusiasts. This car is technically and optically 100% in order and has recently had a major overhaul at Citroen. The base of this car was built on a Citroen 2CV with a 2 cylinder engine with as much as 29 HP. The Dutch Periodic Vehicle Inspection expiration date is 06-2019. The engine has low mileage and is in very good condition. In short, a car for enthusiasts and is a collector’s item to be enjoyed for many years. Contacting the previous owner is possible and, of course, you are welcome to come by in Loenen aan de Vecht (Netherlands) to view this magnificent Lomax in person.

Nr. 15129457

Eladva
Citroen - Lomax 224 2CV6 Special - 1983

Citroen - Lomax 224 2CV6 Special - 1983

Mint Lomax 224 2CV SPECIAL from 1983 with only 20926 km. The car is fully documented and was only used for short trips on the circuit of Zandvoort and driven by true enthusiasts.

This car is technically and optically 100% in order and has recently had a major overhaul at Citroen. The base of this car was built on a Citroen 2CV with a 2 cylinder engine with as much as 29 HP. The Dutch Periodic Vehicle Inspection expiration date is 06-2019. The engine has low mileage and is in very good condition. In short, a car for enthusiasts and is a collector’s item to be enjoyed for many years.

Contacting the previous owner is possible and, of course, you are welcome to come by in Loenen aan de Vecht (Netherlands) to view this magnificent Lomax in person.

Keresési riasztás beállítása
Állítson be keresési riasztást, hogy értesítést kapjon, ha új találatok válnak elérhetővé.

Ez a tárgy a következőben szerepelt:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Hogyan vásárolhatok a Catawiki-n?

Tudjon meg többet a Vevővédelmünkről

      1. Fedezzen fel valami különlegeset

      Böngésszen a szakértők által kiválasztott több ezer különleges tárgy között. Tekintse meg az egyes különleges tárgyak fényképeit, részleteit és becsült értékét. 

      2. Tegye meg a legmagasabb licitet

      Találjon valamit, ami igazán tetszik, és tegye meg a legmagasabb licitet. Követheti az árverést egészen a végéig, vagy hagyhatja, hogy a rendszerünk végezze el Ön helyett a licitálást. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a licitet a maximálisan kifizetni kívánt összegre. 

      3. Fizessen a biztonságos és védett rendszert használva

      Fizessen a különleges tárgyért, és mi védett rendszerben megőrizzük az összeget, amíg a tárgy biztonságosan meg nem érkezik Önhöz. Megbízható fizetési rendszert használunk az összes tranzakció kezelésére. 

Eladna valami hasonlót?

Akár új az online árverések világában, akár professzionálisan értékesít, mi segíthetünk abban, hogy jobb áron adja el különleges tárgyait.

Tárgy eladása