Nr. 13484929

Eladva
Montblanc 2004 Annual Edition Meissen Porcelain fountain pen
Végső licit
€ 1,100
342 héttel ezelőtt

Montblanc 2004 Annual Edition Meissen Porcelain fountain pen

This is one of the most actractive Special Edition fountain pens made by Montblanc, the Annual Edition, with a marvellous Meissen porcelain cap with a hand painted Flying Dragon. This pen has been made in 2004, and it shows III/2004, it is in mint condition, really beautiful, probably never used, only dipped to test the nib, because the original converter is still clean from ink. The gold nib is B size, quite unusual for this kind of pens. The pen has been resting for 12 years in a nice collection, the box has been lost during a moving together with other boxes. I give full 100% warranty this is a rare and beautiful Montblanc 2004 Annual Edition fountain pen with a hand painted Flying Dragon on the Meissen porcelain cap.

Nr. 13484929

Eladva
Montblanc 2004 Annual Edition Meissen Porcelain fountain pen

Montblanc 2004 Annual Edition Meissen Porcelain fountain pen

This is one of the most actractive Special Edition fountain pens made by Montblanc, the Annual Edition, with a marvellous Meissen porcelain cap with a hand painted Flying Dragon.
This pen has been made in 2004, and it shows III/2004, it is in mint condition, really beautiful, probably never used, only dipped to test the nib, because the original converter is still clean from ink.
The gold nib is B size, quite unusual for this kind of pens.
The pen has been resting for 12 years in a nice collection, the box has been lost during a moving together with other boxes.
I give full 100% warranty this is a rare and beautiful Montblanc 2004 Annual Edition fountain pen with a hand painted Flying Dragon on the Meissen porcelain cap.

Keresési riasztás beállítása
Állítson be keresési riasztást, hogy értesítést kapjon, ha új találatok válnak elérhetővé.

Ez a tárgy a következőben szerepelt:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Hogyan vásárolhatok a Catawiki-n?

Tudjon meg többet a Vevővédelmünkről

      1. Fedezzen fel valami különlegeset

      Böngésszen a szakértők által kiválasztott több ezer különleges tárgy között. Tekintse meg az egyes különleges tárgyak fényképeit, részleteit és becsült értékét. 

      2. Tegye meg a legmagasabb licitet

      Találjon valamit, ami igazán tetszik, és tegye meg a legmagasabb licitet. Követheti az árverést egészen a végéig, vagy hagyhatja, hogy a rendszerünk végezze el Ön helyett a licitálást. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a licitet a maximálisan kifizetni kívánt összegre. 

      3. Fizessen a biztonságos és védett rendszert használva

      Fizessen a különleges tárgyért, és mi védett rendszerben megőrizzük az összeget, amíg a tárgy biztonságosan meg nem érkezik Önhöz. Megbízható fizetési rendszert használunk az összes tranzakció kezelésére. 

Eladna valami hasonlót?

Akár új az online árverések világában, akár professzionálisan értékesít, mi segíthetünk abban, hogy jobb áron adja el különleges tárgyait.

Tárgy eladása