Minimálár

Minden olyan tételhez, amelytől nagy bevételt vár az eladó, minimálár állítható be. A minimálár a legalacsonyabb eladási ár, amelyen Ön, mint eladó, hajlandó eladni az adott terméket. Ez az összeg a licitálók előtt rejtve marad. Ha az árverés végéig nem érik el a minimálárat, az adott tétel nem talál gazdára az aukción.

Vásárlóknak

Ha a tétel minimáláránál alacsonyabb összeggel licitál, azonnali értesítést kap. Licitje megjelenik a licitnaplóban.

Ha egy adott tétel minimáláránál magasabb automatikus licitet állít be, az első licitje automatikusan a tétel minimálárának megfelelő összeg lesz.

Ha egy adott tétel minimáláránál alacsonyabb automatikus licitet állít be, a rendszer automatikusan a teljes összeggel licitál, amely megjelenik a licitnaplóban is.

Ha az árverés végéig nem érik el a minimálárat, az adott tétel nem talál gazdára az aukción.

Eladóknak

Ha olyan tételt kínál fel árverésre, amelytől magas bevétel várható, a rendszer megkérdezi, hogy szeretne-e minimálárat alkalmazni.

Ha minimálárat állít be, be kell írnia azt a legalacsonyabb összeget, amelyen hajlandó lenne eladni a tételt. Szakértőink egyik feladata, hogy ellenőrizzék és jóváhagyják a minimális eladási árat, ezért arra kérjük, reális árat adjon meg.

Ha a szakértő jóváhagyja a minimálárat, akkor feltüntet egy becsült ártartományt is a tételhez. A becsült értéket feltüntetjük a tételnél. A becsült ártartomány csak irányadóként szolgál, és nem jelent garanciát a tétel tényleges értékére vonatkozóan.

Megosztás

A Catawiki aukciós alkalmazás letöltése

Letöltés az App Store-ból Letöltés az App Store-ból