Ön még nem erősítette meg e-mail címét
  1. Catawiki
  2. Régiségek és ritkaságok
  3. Szőnyegek (keleti és kézzel szőtt)

Szőnyegek (keleti és kézzel szőtt)

Holnap 20:00 után záruló tételek 135 tételek

Beautiful Persian carpet Gabbeh wool on wool, nomad's work, made in India, natural colours 70 x 140 cm

Genuine Gabbeh with certificate, mint condition, nomad carpet Gabbeh (Persian = raw, natural) describes a coarsely and primitively patterned carpet, usually woven by Qashqai nomads of the Fars Province in Persia. These are the most famous ones. Bővebben

Beautiful Persian carpet, Moud Mut runner 100 x 160 cm, made in Iran, end of the 20th century

Moud - In the past, the east of Iran lived off agriculture and animal husbandry. Rugs were only made for personal use. When the Shah of the province capital Mashhad searched for exceptional rugs for his palace around 1930, this production style of carpet Bővebben

Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények