Ön még nem erősítette meg e-mail címét
  1. Catawiki
  2. Ékszerek és órák
  3. Karórák
  4. Rolex kiegészítők

Rolex kiegészítők

Péntek 20:00 után záruló tételek 93 tételek

Rolex set: green box with wave pattern, model 39139.04, new condition, with watch stand, branded cotton cloth, instruction booklets and guarantee manual, watch holder in padded plastic and catalogue in colours

Rolex set: green box with wave pattern, model 39139.04, new condition, with watch stand, branded cotton cloth, instruction booklets and guarantee manual, watch holder in padded plastic and catalogue in colours Bővebben

Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények