Ön még nem erősítette meg e-mail címét
  1. Catawiki
  2. Divat és sport
  3. Sport emléktárgyak

Sport emléktárgyak

Péntek 20:00 után záruló tételek 40 tételek

Rick Barry Signed Full Size Basketball AUTO BAS Beckett Witnessed COA Autographed Spalding Basketball with Certificate of Authenticity NBA HOF. No Reserve Price

100% Certified Authentic by BAS Beckett. Signed by NBA Legend Rick Barry Autographed Spalding Basketball with "900. Free Throw PCT" inscribed in good condition Bővebben

Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények