Ön még nem erősítette meg e-mail címét
  1. Catawiki
  2. Zene
  3. Hanglemezek / vinyl
  4. Rolling Stones hanglemezek és vinyl

Rolling Stones hanglemezek és vinyl

ma 20:00 után záruló tételek 20 tételek

The Rolling Stones- lot of 2 limited edition & out of print lp's: Confessin' The Blues (recorded at the Chess Studio, Chicago 1964, white marbled wax) & Jumping Jack Flash 10" picture disc

Confessin' The Blues (Chess ‎– LPS-1487, very rare & out of print release, NEAR MINT)/ Jumping Jack Flash (Special Limited Edition for Rolling Stones Fan Club Canada, NEAR MINT) Bővebben

Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények