Ön még nem erősítette meg e-mail címét

Analóg fényképészet (1960 előtt)

Hamarosan záruló árverések

Csütörtök 20:00 után záruló tételek 141 tételek

The very first "Kiev-2"-"Contax-3". Made at the Carl Zeiss Jena factory. Germany 1949 (Rarely)

After studying the history you will learn that the first cameras of the USSR were produced by the Germans at the Carl Zeiss Jena plant. Produced in Germany up to 3 thousand pieces .. The appearance is magnificent, charming. The camera is cocked, the shutter and curtains are triggered, self-timer works,the optics are in order, but there is no question of correct operation. Bővebben

Szűrők Eredmények mutatása 170 / 170 tételek

Zárási dátum

Gyártás éve

Bővebben Kevesebb

Vásároljon és értéksítsen különleges tárgyakat árveréseinken.
Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények