Minden árverés
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Biztonságos vásárlás

A Catawiki árverésein való biztonságos vásárlást további három dolog garantálja:

1. Minden aukciót árverező felügyel.

A Catawikin valamennyi aukciót professzionális árverező felügyel. Minden árverező szakértő a saját területén, és személyesen válogatja ki az árverésre kínálható tételeket. Az árverezők emellett menet közben is felügyelik az árveréseket, és örömmel segítenek bármilyen probléma esetén.

2. A számlák a Catawikinek fizetendők.

Más aukciós webhelyeken általában közvetlenül az eladónak kell fizetni, így az eladó saját belátása szerint szállítja a terméket. A Catawiki biztonságosabb rendszert alkalmaz. Ha árverésen megvásárolt egy tételt, a pénzt a Catawikinek kell átutalnia. Ha megkaptuk az összeget, értesítjük az eladót, akinek 3 nap áll rendelkezésére, hogy elküldje Önnek a tételt. Ezután leghamarabb 2 héten belül átutaljuk az összeget az eladónak. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy későbbre halasszuk a fizetést, ha időközben a szállítási folyamat során valamilyen probléma történne.

3. Visszajelzési rendszer

A Catawikin végrehajtott minden vásárlás után megkérjük arra, hogy adjon visszajelzést az eladóról a visszajelzési rendszerünkben. Ha elégedett a szállítással, pozitív visszajelzést adhat az eladóról, viszont azt is tudathatja az eladóval, ha a véleménye negatív. Bármelyik korábbi visszajelzés megtekinthető az eladó áruházában a tételre, az áruház nevére vagy szalagcímére kattintva.