Biztonságos vásárlás

A Catawiki árverésein való biztonságos vásárlást további három dolog garantálja:

1. Minden árverést szakértő felügyel

A Catawikin valamennyi árverést professzionális szakértő felügyel. Minden szakértő specialista a saját területén, és személyesen válogatja ki az árverésre kínálható tételeket.

2. A fizetési mód biztonságos és megbízható

Más aukciós weboldalakon általában közvetlenül az eladónak kell fizetni, így az eladó saját belátása szerint szállítja a terméket. A Catawiki biztonságosabb rendszert alkalmaz. Ha árverésen megvásárolt egy tételt, a pénzt a Catawikinek utalja át. Amint megkaptuk az összeget, értesítjük az eladót, akinek 3 nap áll rendelkezésére, hogy elküldje Önnek a tételt. Ezután leghamarabb 2 héten belül átutaljuk az összeget az eladónak. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy későbbre halasszuk a fizetést, ha időközben a szállítási folyamat során valamilyen probléma adódna.

3. Visszajelzési rendszer

A Catawikin végrehajtott minden vásárlás után megkérjük arra, hogy értékelje az eladót visszajelzési rendszerünkben. Ha elégedett a szállítással, pozitív visszajelzést adhat az eladóról, és azt is tudathatja vele, ha a véleménye negatív. Bármelyik korábbi visszajelzés megtekinthető az eladóról a tétel oldalán a visszajelzésekre kattintva.