Ön még nem erősítette meg e-mail címét

Exkluzív koktélékszer-árverés (drágakövek)

Dolph Bode

Szakértő Dolph Bode

Ne maradjon le róluk: Exkluzív koktélékszer-árverés (drágakövek)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverések

Legmagasabb licitek az előző Exkluzív koktélékszer-árverés (drágakövek)

Bővebben

E heti árverések

Exkluzív koktélékszer-árverés (drágakövek)

Akár egy új ékszerre van szüksége, hogy kitűnjön a tömegből a legközelebbi rendezvényen, vagy egyszerűen a világ legszebb ékszerét keresi, biztosan érdekelni fogja az Exkluzív ékszerek árverése. Az árverésen találhat különféle karkötőket, fülbevaló szetteket és számos olyan darabot, amik még értékesebbé teszik a legkáprázatosabb kollekciókat is. Ezek a kivételes darabok mind elképesztő precízséggel megmunkált drágakövekből készültek. Bármilyen alkalomhoz illő, kivételes darabokra lelhet ezeken az árveréseken. Az árverésnek, amelyen egyedi ékszereket és szetteket találhat, csak az Ön stílusérzéke szab határokat. Van esetleg egy különleges tárgya, amelyet eladna? Tételeinek árverésre bocsátása platformunkon egyszerű és biztonságos. Regisztráljon a Catawikin és kezdjen licitálni vagy árulni még ma!

Ne maradjon le róluk: Exkluzív koktélékszer-árverés (drágakövek)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverési eredmények

Vásároljon és értéksítsen különleges tárgyakat árveréseinken.
Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények