Ön még nem erősítette meg e-mail címét

Órák aukciója (Rolex kiegészítők)

Ramon Janssen

Árverező Ramon Janssen

üzenet küldése

Ne maradjon le róluk: Órák aukciója (Rolex kiegészítők)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverések

Legmagasabb licitek az előző Órák aukciója (Rolex kiegészítők)

Bővebben

E heti árverések

Órák aukciója (Rolex kiegészítők)

Egy igazán gyönyörű Rolex karórára vágyik? A Rolex karórák árverésén a kínálat a 19. század elején készült luxusmodellektől egészen a legújabb Rolex órákig terjed. Hirdetéseink között rozsdamentes acél, arany és más anyagból készült, automatikus és eredeti felhúzós darabok egyaránt megtalálhatók. A változatos kínálatban akár egyedülálló Rolex Oyster és Rolex Submariner modellekre is akadhat. Vagy szeretné inkább eladni különleges Rolex karóráját? Ez az árverés tökéletes alkalmat kínál Rolex termékei értékesítésére a vásárlóknak világszerte. Böngéssze át Rolex-hirdetéseinket, és találja meg magának a tökéletes órát! Regisztráljon még ma, és vásárolja meg vagy adja el különleges Rolex óráját a Catawiki biztonságos aukciósházában.

Ne maradjon le róluk: Órák aukciója (Rolex kiegészítők)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverési eredmények

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények