Ön még nem erősítette meg e-mail címét

Modellvonat-árverés (00-s brit)

Jonathan Torode

Árverező Jonathan Torode

Ne maradjon le róluk: Modellvonat-árverés (00-s brit)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverések

Legmagasabb licitek az előző Modellvonat-árverés (00-s brit)

Bővebben

E heti árverések

Hétfő 27 november

Kedd 28 november

Szerda 29 november

Csütörtök 30 november

Péntek 1 december

Szombat 2 december

Vasárnap 3 december

Modellvonat-árverés (00-s brit)

Lelkes rajongója a H0-s méretarányú modellvasutaknak? Egy konkrét modellvonatot keres H0-s vonatgyűjteményéhez? A H0-s modellvasutakból összeállított árverésünk segíthet ebben! Számos vonatra lelhet a H0-s méretarányú márkákból, például a Fleischmanntól, a Liliputtól és sok más gyártótól is. Emellett kiegészítőkből is széles választékot kínálunk a szabadidős modellvasút-építéshez. Minden modellvonathoz leírás és képsorozat is tartozik, hogy teljes képet alkothasson a darabról. Árverésünkön rendszeresen jelennek meg új hirdetések, így számos formában és méretben válogathat a különleges modellvonatok közül. Vagy szeretné eladni H0-s modellvonatait és alkatrészeit? Az összes hirdetésünket professzionális árverezők felügyelik, akik gondoskodnak az egyszerűbb és biztonságosabb értékesítésről. Regisztráljon webhelyünkön, és licitáljon még ma bármelyik modellvonatra vagy tartozékra!

Ne maradjon le róluk: Modellvonat-árverés (00-s brit)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverési eredmények

Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények