Ön még nem erősítette meg e-mail címét

Modern művészeti árverés (francia)

Árverezők

Lisa Kok

Árverezők Lisa Kok

Aude Fonlupt

Árverezők Aude Fonlupt

Ne maradjon le róluk: Modern művészeti árverés (francia)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverések

Legmagasabb licitek az előző Modern művészeti árverés (francia)

Bővebben

E heti árverések

Modern művészeti árverés (francia)

Lenyűgözik a gyönyörű francia festmények, és kivételes műalkotásokat francia gyűjteményéhez? A Catawiki Francia modern művészeti árverése lehetővé teszi a jól ismert és kevésbé ismert festmények és nyomatok eladását és megvásárlását. Az árverésen található tárgyak az impresszionizmus, expresszionizmus és divizionizmus hatásait mutatják olyan művészektől, mint Marc Chagall, Isabel Mahe és sokan mások. A kínálatban egészen a 20. század közepétől a 21. századig készült festmények találhatók meg. Számos mű képekkel és állapotmegjelöléssel együtt látható, amely a kép hátterét is bemutatja. Van egy érdekes francia festménye, amit eladna? Remek lehetőségek várják az eladókat a Catawiki platformján. Regisztráljon még ma és értékesítsen modern francia mesterműveket vagy licitáljon!

Ne maradjon le róluk: Modern művészeti árverés (francia)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverési eredmények

Vásároljon és értéksítsen különleges tárgyakat árveréseinken.
Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények