Ön még nem erősítette meg e-mail címét
×
  1. Catawiki
  2. Holland képregények
  3. Képregényárverés (holland)

Képregényárverés (holland)

Jurry Heshusius

Szakértő Jurry Heshusius

üzenet küldése

Wouter Korst

Szakértő Wouter Korst

üzenet küldése

Jurry Heshusius

Szakértő Jurry Heshusius

üzenet küldése

Wouter Korst

Szakértő Wouter Korst

üzenet küldése

Ekkor zárul: ma 20:00 Ekkor zárul: ma @@TIME@@

Kedvenc tételeim (Képregényárverés (holland)) / Keresési eredmények

A kedvenc tételek teljes listáját lásd: kedvenc tételeim.

E heti árverések

Képregényárverés (holland)

Figyelemre méltó képregénygyűjteménye van? Szeret képregényeket olvasni, vagy egy konkrét sorozat rajongója? A Catawiki holland képregényárverésén számos gyűjthető képregényt és kapcsolódó tárgyat találhat online – Belgium és Hollandia számos jól ismert képregénye, például Nero, a Tintin, a Storm és más kiadványok mellett. Emellett sok más lenyűgöző érdekes holmi és gyűjteményes füzet is felfedezésre vár. Ezek a válogatott képregények a legkülönbözőbb méretben és formában érhetők el, adott esetben gyűjtői darabként vagy limitált kiadásként a 19. század végéről. Eredeti nyomatok és másolatok egyaránt fellelhetők, különböző állapotban, kiadástól és kategóriától függően. Tallózzon Willy Vandersteen, André Franquin és más neves holland képregényrajzolók gyönyörű művei között! Holland képregényeket szeretne eladni online? Értékesítési platformunkon önálló tételként vagy nagyobb csomagban is értékesíthet képregényeket és gyűjtői darabokat. Regisztráljon webhelyünkön, és máris elkezdhet kényelmesen böngészni a tétéleink között. A regisztráció egyszerű, biztonságos, és megkönnyíti a tallózást a webhelyen.

Ne maradjon le róluk: Képregényárverés (holland)!

Heti lista az árverési tételekről e-mailben

Korábbi árverési eredmények

Vásároljon és értéksítsen különleges tárgyakat árveréseinken.
Minden árverés

Letiltva

Fennálló tartozása miatt nem jogosult licitálni. Már nem licitálhat.

A befizetett összeg feldolgozását követően a licitálási jogosultságát azonnal visszaállítjuk. Vegye figyelembe, hogy ha a manuális átutalást választja, a fizetés feldolgozása és licitálási jogosultságának visszaállítása akár 2 munkanapot is igénybe vehet; ezért azt javasoljuk, hogy válasszon inkább egy közvetlen fizetési módszert a fizetési lehetőségek képernyőjén.

Kattintson ide a fizetéshez

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 35.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés

Többé nem marad le a különleges tárgyakról!

A Catawiki árverésein hétről hétre 30 000 különleges tárgy kerül kalapács alá. Adja meg az e-mail címét, és ingyenes értesítéseket küldünk a különleges tárgyainkról és a nagy kedvezményekről.

Nem, nem érdekelnek a különleges tárgyak és kedvezmények